Doe mee met het onderzoek "Cliënten geven hun mening"

In september en oktober 2017 laat de cliëntenraad onderzoeken wat jongeren en ouders vinden van de ondersteuning en begeleiding bij Jeugdbescherming Overijssel. Het onderzoek wordt gedaan door onafhankelijke onderzoekers van Stichting Alexander.

Anoniem meedoen
We garanderen dat iedereen die meedoet aan het onderzoek anoniem blijft. Alleen de onderzoekers krijgen de ingevulde enquêtes te zien.

Wat gaan we doen met de antwoorden?
De onderzoekers schrijven een rapport over de antwoorden van jongeren en ouders. Wij bespreken met Jeugdbescherming Overijssel wat er uit het onderzoek is gekomen en geven ook adviezen over wat er moet gebeuren. Wanneer het onderzoek klaar is, zetten we het rapport en onze adviezen, in december 2017, hier op deze pagina.
Door de enquête in te vullen, helpt iedereen mee om ervoor te zorgen dat Jeugdbescherming Overijssel goede begeleiding blijft geven en verbetert wat beter moet.

Hoe meedoen?
Dat kan op drie manieren: een digitale enquête invullen, een papieren enquête invullen of meedoen aan een telefonisch interview.

• Vul vóór maandag 2 oktober de enquête digitaal in. Kies hier welke enquête voor u/jou bedoeld is:
  Jeugdbescherming Jongeren - https://nl.surveymonkey.com/r/JBOjongeren
  Jeugdbescherming Ouders - https://nl.surveymonkey.com/r/JBOouders
  Jeugdreclassering Jongeren - https://nl.surveymonkey.com/r/JBOrjongeren
  Jeugdreclassering Ouders - https://nl.surveymonkey.com/r/JBOrouders
OF
• Vul een papieren enquête in en stuur deze vóór maandag 2 oktober naar St. Alexander. Liever een papieren enquête? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De vragenlijst en een antwoordnummer worden opgestuurd. De vragenlijst kan gratis teruggestuurd worden naar de onderzoekers.
OF
• Doe mee aan een telefonisch interview: hiervoor kan een onderzoeker van St. Alexander bellen.

Vragen over de enquête of het onderzoek?
Neem dan contact op met Stichting Alexander. Dat kan door te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.