Kinderen / jongeren

Heb je thuis ruzie? Of met je vrienden? Problemen op school? Heb je last van pesterijen? Gaan je ouders scheiden? Voel je je eenzaam? Ben je depressief? Of heeft een goede vriend of vriendin zulke problemen? Dan is het fijn om met iemand te praten. Vaak kun je goed bij een leraar op school terecht, of bij je huisarts. Zij kunnen je vertellen waar je in je eigen woonomgeving naar toe kunt gaan. Maar misschien wil je liever met iemand praten die je niet kent. Dan kun je altijd bellen met de Kindertelefoon. Als je al contact hebt met een jeugdbeschermer kun je haar of hem natuurlijk altijd bellen of mailen.
 
Meepraten in de Cliëntenraad
Jeugdbescherming Overijssel heeft ook een cliëntenraad. Dit is een groep mensen die meedenkt, meepraat en advies geeft over zaken die belangrijk zijn voor cliënten van Jeugdbescherming Overijssel.
Je kunt lid worden van de cliëntenraad als je 14 jaar of ouder bent en cliënt van Jeugdbescherming Overijssel.
De cliëntenraad is bereikbaar via e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Of via het contactformulier.