slide-werkenbij.jpg

Werken als jeugdbeschermer is een bijzonder beroep. Je werkt en denkt altijd toekomstgericht om zo kinderen te helpen in het verbeteren van hun situatie. Je zet daarvoor jouw kennis en expertise in, staat open voor ontwikkeling en kan goed sturen op de hulpvraag van een kind. Naast werken in teamverband kan je presteren onder druk. Blijf je scherp het overzicht bewaren en draag je jouw verantwoordelijkheid.

Heb jij oog voor de belangen van een kind en wil je een positieve bijdrage leveren om een jong leven te laten bloeien en groeien? Dan willen wij ons team heel graag met jouw kennis en inzet versterken!

Laat je ook inspireren door de ervaringen en dilemma's waar jeugdbeschermers en jeugdreclasseerders tijdens hun werk mee te maken krijgen via de website Wat zou jij doen? - Jeugd- & kinderbescherming Nederland

Namens Jeugdbescherming Overijssel zal "Advizo" de werving & selectieprocedure verzorgen van de vacatures 'jeugdbeschermer'. Voor nadere informatie over de functie kan contact worden opgenomen met Melissa Kuper.

Zij is telefonisch bereikbaar via 06 10 85 23 25 of (0184) 63 38 42. Of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ben je momenteel werkzaam in een vergelijkbare of andere sector? Bij JbOV bieden we jou de mogelijkheid om de stap naar jeugdbeschermer te kunnen maken.

meer informatie link

 

jeugdbeschermer
32-36 uur
jeugdbeschermer
32-36 uur