slide-werkenbij.jpg

Leren doe je het best in de praktijk. Daarom bieden wij stageplaatsen aan derdejaars hbo-studenten Social Work die het profiel Jeugd volgen.
Soms hebben we ook plek voor een student gedragswetenschappen (informeer hiervoor naar de mogelijkheden). Voor mbo-studenten is er helaas geen mogelijkheid om stage te lopen binnen onze organisatie.

De wervingsprocedure voor het schooljaar 2023/2024 is gestart! 

Voldoe je aan de voorwaarden (zie hieronder) en ben je op zoek naar een uitdagende stage? Dan zien we je motivatie en CV graag tegemoet op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Veelzijdig én veeleisend werk

Een stage bij de teams jeugdbescherming of jeugdreclassering geeft je een concreet idee van wat dit veelzijdige werk inhoudt. Dit werk – en ook een stage – vraagt mensen die stevig in hun schoenen staan.

Voor welke Hbo-instellingen?

Stagiaires komen van de Hogeschool Saxion, van Hogeschool Windesheim of van de Hogeschool Viaa. Ze volgen de opleiding Social Work, profiel Jeugd en zitten in hun derde jaar.

Wat zoeken we

Wij zijn op zoek naar meerdere stagiaires voor zowel de jeugdbescherming als de jeugdreclassering in de regio Twente en IJsselland. De stagiaires moeten het uitstroomprofiel Jeugd volgen en stevig in hun schoenen staan. Verder stellen wij als voorwaarde dat een stagiaire minimaal tien maanden stage bij ons loopt (van september tot en met juni).

Hoe ziet een stage bij JbOV eruit

Wie kan er nu beter vertellen over een stage binnen onze organisatie dan onze huidige stagiaires? Klik op één van de onderstaande links om meer te weten komen over hoe een stage bij JbOV eruit ziet.

Een dag uit het leven van een stagiare bij de jeugdbescherming
Een dag uit het leven van een stagiaire bij de jeugdreclassering

Geïnteresseerd in een stageplaats bij JbOV?

Mail dan je CV en motivatie naar onze HRM-afdeling via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Solliciteren kan tot en met 5 maart 2023.

Let op: vermeld duidelijk in je motivatie of je geïnteresseerd bent in een stageplek binnen de jeugdbescherming of de jeugdreclassering én naar welke locatie je voorkeur uitgaat (Zwolle of Hengelo).

De gesprekken zullen gehouden worden in week 12 en 13.

Stagevergoeding

Stagiaires ontvangen een stagevergoeding als vermeld in de CAO Jeugdzorg.


Voor het schooljaar 2022/2023 zijn wij voorzien. Het heeft dan ook geen zin om te solliciteren naar een stageplek voor dit schooljaar!