contact.jpg

Regiokantoor IJsselland:

Dokter Stolteweg 11, 8025 AV Zwolle
Postbus 568, 8000 AN Zwolle

De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Via het NS station Zwolle gaan er meerdere buslijnen naar de halte Isala ziekenhuis. Vanaf deze halte is het 3 minuten lopen.
Bezoekers die met de auto komen adviseren wij te parkeren bij het Stadionplein (MAC³PARK stadion PEC Zwolle; 1ste uur gratis parkeren). Via een loopbrug bij parkeervlak K kunt u oversteken naar het bedrijvenpark waar JbOV is gevestigd.  Bij JbOV is er geen parkeergelegenheid.


Bekijk op Google Maps

Regiokantoor Twente:

Bornsestraat 5, 7556 BA Hengelo
Postbus 237, 7550 AE Hengelo

De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf NS station Hengelo is het 10 minuten lopen (door het centrum). 
Parkeren bij de locatie is goed mogelijk, tegen betaling.


Bekijk op Google Maps

Telefoon: (088) – 8 5678 00
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK-nummer: 05067459
Agb-code: 98099445

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag 09.00 - 17.00 uur.
Wij hebben bij JbOV te maken met een enorme werklast. Wij vragen daar landelijk aandacht voor en doen mee met een landelijke actie. Daardoor zijn we telefonisch minder goed bereikbaar. Wij vragen u om bij niet-spoedeisende zaken te wachten tot het moment waarop uw contactpersoon weer beschikbaar is. Voor dringende zaken kunt u ons wel bellen. Namens alle medewerkers vragen wij uw begrip hiervoor.

Buiten kantooruren zijn wij voor dringende gevallen 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor onze cliënten op 088 - 856 78 00.

“Hoe donker het ook lijkt, het wordt weer lichter”

Jeugdbeschermer Paulina

Paulina komt in haar werk veel schrijnende situaties tegen. Ze denkt aan een tienerjongen die zij al langer begeleidt. “Deze jongen werd door de omgeving waarin hij opgroeide bedreigd in zijn ontwikkeling.

Lees meer