ouders-en-jongeren.jpg

Jeugdigen en ouders willen wij zo goed mogelijk informeren over de begeleiding die wij geven. Op deze pagina staan de verschillende soorten beschermingsmaatregelen beschreven. Ook staat er hoe wij werken en welke rechten en mogelijkheden er zijn voor inspraak.

Voor het leesgemak zijn de teksten in de mannelijke vorm geschreven. Overal waar hij staat kan ook zij gelezen worden. Met ouders bedoelen we ook ouder (eventueel met zijn of haar partner) of verzorger(s). Met cliënt(en) bedoelen we zowel de jeugdige als ouders. Met jeugdzorgwerker bedoelen we zowel de jeugdbeschermer als de jeugdreclasseerder.
Flyers over deze verschillende onderwerpen staan onder 'media/downloads'.

Jeugdbeschermers zijn een schaars goed aan het worden

Benjo Hilbrink

De laatste ‘Pass the Mic’ is alweer een tijdje geleden. Hoog tijd om hier een vervolg aan te geven. Onze kwaliteitsmanager Corné Dijkstra heeft de microfoon doorgeschoven naar onze HR-manager Benjo Hilbrink. Hierbij heeft Corné de volgende vraag voorgelegd: Hoe gaan wij ervoor zorgen dat JbOV voldoende medewerkers binnenhaalt en behoudt om de meest kwetsbare jeugdige te kunnen blijven helpen? Een uitdagende en zeer actuele vraag.

Lees meer