contact.jpg

Nieuwsberichten

Met ingang van 25 september verdwijnen veel coronamaatregelen op advies van de overheid. Er kan gelukkig weer veel meer, maar het virus is niet weg. De basisregels voor het onderlinge contact blijven van belang, Er is nog steeds een dringend advies om 1,5 meter afstand te houden en geen handen te schudden.  Wij stemmen af met cliënten over de mogelijkheden voor contact; dat kan door bezoek aan huis,  telefonisch of via beeldbellen. 

Onze medewerkers werken zowel thuis als op kantoor. Zij zijn bereikbaar via de normale contactgegevens. Als onze medewerkers bij u op bezoek komen, dan zijn dat medewerkers zonder gezondheidsklachten. De gezondheid van u, uw kind(eren) en van onze medewerkers blijft een belangrijk aandachtspunt voor ons. Samen blijven we er verantwoordelijk voor dat het coronavirus zich niet verder verspreidt. 

Heeft u afspraken of een huisbezoek met een van onze medewerkers, maar heeft u zelf gezondheidsklachten? Meld dit dan vooraf bij ons.

Naast persoonlijk contact blijven wij gebruik maken van telefonisch overleg, beeldbellen of videoconferencing. 

Onze medewerkers kunnen als het nodig is gebruik maken van persoonlijke beschermingsmiddelen, zodat zij als dat nodig is wel op bezoek kunnen komen.

Jeugdbescherming Overijssel volgt de richtlijnen die door de overheid en het RIVM worden geadviseerd. Onze medewerkers schudden geen handen bij contact, bij verkoudheidsklachten en griepverschijnselen blijven zij thuis.